Portfolio

Vrhunsko osvježenje i zdravlje predstavlja istinski prirodni sok od voća  proizveden presanjem domaćih sorti voća bez dodatka šećera, vode, konzervansa i drugih primjesa.

Okusite okus prirode sa bosanskih brda.

Media

 

Naš partner BH Telekom poručuje fora je biti Ultra! BH Telecom d.d. Sarajevo je privredno društvo organizovano kao dioničko društvo, koje samostalno obavlja privrednu djelatnost radi sticanja dobiti, i sa tim ciljem istupa na bh. tržištu.

Zar nije fora, BH Telekom – BH Mobile, veza koja traje.

Media

 

Novi i30 predstavlja kvalitet koja dolazi iz srca Europe.  Dizajniran i  proizveden u Europi sa ciljem da nadmaši konkurente u svim usporedbama, zadovoljiti će ukus i najzahtjevnijih  vozača. Osnovna premise pri stvaranju ovog modela bila je sigurnost, biti lider u svom segmentu u  sigurnosti putnika, u čemu je Hyundai ovaj put nadmašio svoju konkurenciju.

Media

 

 Poznat kvalitet pamuka i vune sa širokim asortimanom  muške konfekcije gdje možete birati između  sportske elegancije i klasike. Veliki izbor klasičnih i sportskih kombinacija.  Sve na jednom mjestu za jednog gospodina!

Media

 

 Biti prepoznat kvalitetom proizvoda i usluga od strane kupaca je ono čim se rukovodi osoblje IMTEC-a nastojeći zadovoljiti svakim danom sve veće zahtjeve u domenu Informacionih komunikacionih tehnologija.

Media

 

 Autor ove emisije je Senad Hadžifejzović i radi se o talk show-u sa najdužom tradicijom u regionu. Ovo je emisija koja gledateljima na neposredan način prenosi najaktuelnije teme. Prezentiraju teme na najobjektivniji način...biraju one koje su zaista važne za bh. društvo i njihove gledatelje... oni analiziraju inicijative i odluke...postavljaju  pitanja i pružaju  odgovore...

Media

 

Nakon 22 godine iskustva u uređivanju informativnih emisija i 2039 vođenih Dnevnika, u sklopu programa FACE TV, Senad Hadžifejzović utvrđuje nova mjerila kvaliteta i formata informativnog programa u BiH i regionu.

Ovo je emisija sa najdužom tradicijom i autorom kojem vjeruju milioni gledatelja svih generacija.

Media

 

 Dnevnik FACE TV-a emituje se od ponedjeljka do četvrtka u 19:15 do 20:00. Senad Hadžifejzović utvrđuje nova mjerila kvaliteta i formata informativnog programa u BiH i regionu, u skladu s tom strategijom realizira se i Dnevnik FACE TV-a prezentiran od strane novih mladih ali kvalitetnih novinarskih lica na BH informativnoj sceni.

Media

 

Ukratko:

Face Agency“  je agencija specijalizovana za pružanje usluga iz oblasti konsaltinga, video produkcije, web dizajna, grafičkog dizajna i 3d modeliranja.
Kao tim mladih i profesionalnih ljudi želimo svojim klijentima doprinijeti boljem položaju na tržištu. Čitaj više...

 

Najnovije vijesti

Kontakt informacije

You are here: Naslovna Portfolio